top of page

zo 28 nov

|

Online via MIBO

MiBO • Taalcafé

Wil je jouw Nederlands oefenen? We organiseren het leukste taalcafé van Nederland online! Mibo is alsof je in een echt café bent. Gratis voor cursisten van Double Dutch Haarlem: vraag je docent de kortingscode. Voor iedereen met ±A2 en hoger, Nederlanders (docenten & taalcoaches)

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken
MiBO • Taalcafé
MiBO • Taalcafé

Tijd en locatie

28 nov 2021, 20:00 – 21:00 CET

Online via MIBO

Over het evenement

Dit is het leukste online taalcafé van Nederland! We organiseren de MiBO tijdens deze lockdown steeds op andere tijden/dagen van de week, dan heeft iedereen de kans om mee te doen.

Zoek je gezelligheid en wil je jouw Nederlands oefenen? Dit is je kans om Nederlands te praten met anderen op een hele leuke en gezellige manier. Met MiBO voel je je als in een echt café. Veel beter en leuker dan Zoom/Teams! 

Dit is een informele kans om samen met anderen je Nederlands te oefenen. Het is geen les. Soms is er een docent of een taalcoach bij, soms niet.

Het MiBO taalcafé van Double Dutch Haarlem wordt mede mogelijk gemaakt door de coronasubsidie van de Gemeente Haarlem, in samenwerking met Roots Haarlem; social relocation service Haarlem. 

Het is gratis voor cursisten van Double Dutch Haarlem: vraag je docent om de kortingscode. Je mag zo veel meedoen als je wilt! 

Voor iedereen met (bijna) A2 en hoger. Docenten, taalcoaches en andere Nederlanders die ook willen helpen met Nederlandse conversatie, zijn ook welkom. 

LET OP: MIBO werkt alleen op een computer met Google Chrome (dus niet op een telefoon). Twijfel je of het werkt op jouw computer? Test het dan eerst even op www.getmibo.com of https://getmibo.com/check.

Navigeren in MiBO werkt met je muis/trackpad + de pijltjes op je toetsenbord, of met de letters W-A-S-D. Met 'spatie' kan je springen. Met de letter 'E' kan je iets vastpakken. Met ESC ga je uit MiBO. 'M' is voor 'mute'. 

Tip: praat in kleine groepjes van 2, 3 of 4. Op het centrale plein bij de fontein is het soms druk. Maar, op het strand is het rustiger. Daar kan je goed samen praten. 

Dit is een non-refundable event. 

Tickets

  • Ticket VRIJ-MIBO Taalcafé DDH

    Dit is je ticket voor hét leukste online taalcafé van Nederland! Aanstaande vrijdag is onze eerste try-out. Het is gratis voor cursisten van Double Dutch Haarlem.

    € 5,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page