top of page

vr 07 mei

|

Online via MIBO

VRIJ-MiBO • Taalcafé • avond

Wil je jouw Nederlands oefenen? Iedere vrijdag organiseren we het leukste taalcafé van Nederland online! Mibo is alsof je in een echt café bent. Gratis voor cursisten van Double Dutch Haarlem: vraag je docent de kortingscode. Voor iedereen met ±A2 en hoger, docenten & taalcoaches.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VRIJ-MiBO • Taalcafé • avond
VRIJ-MiBO • Taalcafé • avond

Tijd en locatie

07 mei 2021, 17:30 – 18:30 CEST

Online via MIBO

Over het evenement

Zoek je gezelligheid en de kans om je Nederlands te oefenen? Dit is je kans voor conversatie op een hele leuke en gezellige manier. Veel beter en leuker dan Zoom of Teams! :-D

Dit wordt het leukste online taalcafé van Nederland! MiBO is een super-applicatie. Alsof je in een echt café bent. 🏝️🍻

Het is gratis voor cursisten van Double Dutch Haarlem: vraag je docent om de kortingscode. 

Voor iedereen met (bijna) A2 en hoger. Docenten, taalcoaches en andere Nederlanders die ook willen helpen met Nederlandse conversatie, zijn ook welkom. 

LET OP: MIBO werkt alleen op een computer met Google Chrome (dus niet op een telefoon). Twijfel je of het werkt op jouw computer? Test het dan eerst even op www.getmibo.com of https://getmibo.com/check.

Navigeren in MiBO werkt met je muis/trackpad + de pijltjes op je toetsenbord, of met de letters W-A-S-D. Met 'spatie' kan je springen. Met de letter 'E' kan je iets vastpakken. Met ESC ga je uit MiBO. 

Tip: praat in kleine groepjes van 2, 3 of 4. Op het centrale plein bij de fontein is het soms druk. Maar, op het strand is het rustiger. Daar kan je goed samen praten. 

Dit is een non-refundable event. 

Tickets

  • Ticket VRIJ-MIBO Taalcafé DDH

    Dit is je ticket voor hét leukste online taalcafé van Nederland! Aanstaande vrijdag is onze eerste try-out. Het is gratis voor cursisten van Double Dutch Haarlem.

    € 5,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page